Over ons

Hooghuys Vastgoed BV heeft onder andere als specialisatie dat, indien onroerend goed op de executieveiling dreigt te komen, dit mogelijk kan worden voorkomen. Hooghuys Vastgoed BV heeft dit in het verleden meermaals bewezen. De slagingskans om een executieveiling te voorkomen ligt bij ons dan ook op 86%. Het is dan ook altijd de moeite waard om vrijblijvend contact op te nemen. Een team van deskundige, ondernemende en gedreven registermakelaars staan altijd voor u klaar om u van de juiste adviezen te voorzien. 

Hooghuys Vastgoed BV koopt ook uw woning in verhuurde staat. Indien u behoefte heeft om de overwaarde van uw woning te verdelen onder uw kinderen of als u uw bucketlist nog wilt verwezenlijken door de overwaarde van uw woning direct te gebruiken, en toch in uw woning wilt blijven wonen zonder verhuiskosten, neen dan gerust contact met ons op. Hooghuys Vastgoed BV koopt in dat geval uw woning direct aan, en u kunt de overwaarde van de woning besteden zoals u dat wenst. Veel cliënten zijn u hierin succesvol voorgegaan.

Zoals u mogelijk al opgevallen is biedt Hooghuys Vastgoed BV meerdere diensten aan. Indien uw situatie er niet tussen staat kunnen wij u alsnog van dienst zijn. Neem gerust contact met ons op en dan kunnen wij samen kijken wat we voor u kunnen betekenen. Hooghuys Vastgoed BV en ons team aan registermakelaars staan altijd direct voor u klaar voor advies op maat en streven ernaar voor u de best mogelijke vastgoedtransactie tot stand te brengen!

Dennis Verstralen

Dennis Verstralen is registermakelaar en heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de aan- en verkoop van registergoederen in geheel Nederland, België, Duitsland en Spanje. Door ook zijn internationale ervaring heeft hij vele diverse projecten zeer succesvol afgerond, zowel in de vorm van directe aan- en verkoop, juridische adviezen en afwikkeling van boedels, als fiscale ondersteuning bij overlijden, zowel in Nederland als in het buitenland. Hierbij wordt hij ondersteund door onze fiscale huisjurist.

Na diverse studies te hebben afgerond, was het natuurlijk heel eenvoudig geweest om direct in het familiebedrijf te stappen. Echter had hij voor zichzelf besloten om eerst meer verkoopervaring elders te vergaren. Dennis nam, na zes jaar onderaan de ladder te beginnen en daar met vlag en wimpel als bedrijfsleider te stoppen, het familiebedrijf over. En wij kunnen u zeggen, met veel succes. Na deze praktische ervaring te hebben opgedaan was hij dan ook echt gereed om iedere mogelijke potentiële cliënt naar aller tevredenheid te kunnen bijstaan tot wederzijds zakelijk welslagen!

Dennis is bereikbaar via telefoonnummer: 040-212 30 30

Sivar Pollmann

Sivar Pollmann is momenteel bezig met zijn universitaire studie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Zijn interesses gaan al jaren uit naar de vastgoedmarkt in Europa, met name in Nederland, België, Duitsland en Spanje.

Bij de inkoopmaatschappij Hooghuys Vastgoed BV breidt hij zijn kennis en kunde omtrent de vastgoedmarkt uit als vastgoedadviseur. Hij is jong en gedreven, beheert de sociale media en is 24/7 bezig met acquisitie binnen Hooghuys Vastgoed BV uit te voeren.

Als u wilt kennismaken of direct een afspraak wilt maken voor de verkoop van uw registergoed, kunt u contact opnemen met Sivar via het telefoonnummer +31 6 12 99 95 09.

U kunt Sivar ook altijd een bericht sturen via WhatsApp. Hij zal uw vraag spoedig beantwoorden.

Marjolein van Eijk

Marjolein van Eijk is al meer dan twee jaar onze administratieve steun en toeverlaat. Indien u contact opneemt met Hooghuys Vastgoed BV dan is Marjolein meestal uw eerste aanspreekpunt. U kunt bij Marjolein terecht met al uw vragen over uw vastgoed, over woningen die bij ons te koop en/of te huur staan. Zij zal u dan voorzien van alle benodigde informatie. Marjolein is bereikbaar op dinsdag, donderdag en vrijdag van 9:30u – 17:30u.

U kunt contact met haar opnemen via mail@hooghuys-vastgoed.com, maar natuurlijk is zij ook telefonisch voor u bereikbaar tijdens kantooruren via telefoonnummer 040-212 30 30.

Wilt u direct uw huis verkopen?
Ontvang binnen 24 uur een GRATIS bod!

Het verkopen van uw woning kan een spannende en belangrijke stap zijn. Bij Hooghuys Vastgoed BV begrijpen we dat en daarom begeleiden we u graag tijdens het gehele verkoopproces. Een team van vastgoedspecialisten staat altijd voor u klaar, van het maken van een afspraak tot de uiteindelijke overdracht bij de notaris. In de volgende stappen laten wij zien hoe we te werk gaan.

1. Afspraak maken

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak. Een team van vastgoedspecialisten staat voor u klaar om u te helpen bij het verkopen van uw woning.

2. Prijsvoorstel

Na ons gesprek zullen wij een gedetailleerd prijsvoorstel voor u opstellen.

3. Voorstel akkoord

Indien u akkoord gaat met ons prijsvoorstel, zullen wij de details van de transactie verder met u bespreken en uitwerken.

4. Overeenkomst

Nadat wij alle details hebben besproken en u akkoord gaat met ons voorstel, zal de koopovereenkomst worden opgesteld voor ondertekening.

5. Notaris

Voor een zorgvuldige afhandeling van de verkoop zullen we samenwerken met een betrouwbare notaris.

6. Woning verkocht

Gefeliciteerd! Uw woning is onherroepelijk verkocht. Wij willen u bedanken voor het genoten vertrouwen bij Hooghuys Vastgoed BV.