Mijn bedrijfspand verkopen

Soms bent u als verkoper van uw bedrijfspand op een respectabele leeftijd gekomen. Dan zegt u: “Het is mooi geweest, ik ga mijn bedrijfspand verkopen.” Binnen uw eigen familie is er geen overname kandidaat. Uw bedrijfstak is redelijk persoonsgebonden en u vindt ook niet direct een koper voor uw bedrijf. Indien u toch een koper vindt waarvan u denkt aan jou kan ik mijn bedrijfspand verkopen, maar het betreft hier een startende koper dan zijn de hypotheekbanken in 99% van alle bedrijfsmatige hypotheekaanvragen niet thuis.

Dan heeft u dus 2 problemen:
1. U kunt uw bedrijf niet verkopen.
2. U kunt uw bedrijfspand niet verkopen.
Toch wilt u gaan genieten na jarenlang hard werken.

Wij bieden u dan een passende oplossing. U kunt uw bedrijf verkopen en wij kopen uw bedrijfspand, welke wij gaan verhuren aan degene die uw bedrijf overneemt. Zodat u toch zorgeloos van uw welverdiende pensioen kunt gaan genieten.

Ook is Hooghuys Vastgoed BV bereid de combinatie voor u te verzorgen met de koper van uw bedrijf en de nieuwe huurder van Hooghuys Vastgoed BV. Dit alles is voor u geheel kosteloos en u kunt rekenen op ruim 40 jaar ervaring van één van onze Registermakelaars.

Als het bovenstaande u aanspreekt, vul dan het invulformulier op onze website www.hooghuys-vastgoed.com in, als u liever telefonisch contact opneemt, is dit mogelijk middels 040 – 212 30 30.

U mag er vanuit gaan dat wij uw aanvraag zeer professioneel, deskundig en met alle discretie behandelen. Omdat het vaak een gevoelskwestie is, is alleen een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor of bij uw bedrijf van belang. Mijn bedrijfspand verkopen aan Hooghuys Vastgoed BV was een succes.
Vele van uw collega ondernemers hebben van Hooghuys Vastgoed BV gebruik gemaakt door hun vastgoed te verkopen en de inventaris en bedrijfsvoering over te doen aan de opvolger.
Kortom als u kiest voor een vakkundige betrouwbare begeleiding in de afwikkeling van uw onderneming, is Hooghuys Vastgoed BV graag bereid u een bezoek te brengen. Dit alles geschied geheel kosteloos met als uitgangspunt het gewenste resultaat, dat u uw bedrijf verkoopt en Hooghuys Vastgoed BV het onroerend goed overneemt. Zodat u zorgeloos de transactie welke u voor ogen heeft kunt voltooien. Dit alles kan geschieden met uw eigen accountant indien u dit wenst en/of uiteraard met uw eigen notaris.
Als u kiest voor zekerheid en de juiste betrouwbare partner in het bovenstaande kies dan voor Hooghuys Vastgoed BV. Voor persoonlijke aandacht, discretie en betrouwbaarheid. Hopende op een vruchtbare samenwerking, met als doelstelling een goed en eerlijk resultaat.

Hooghuys Vastgoed BV weet uit ervaring maar al te goed dat het bovenstaande voor vele ondernemers door allerlei omstandigheden niet de meest vrolijke transactie is. In vele situaties kwamen wij cliënten tegen die van niets door hard te werken een prachtig bedrijf neergezet hebben. De kinderen hadden er geen trek in om het bedrijf over te nemen en dan wil je nog niet gauw toegeven dat je bedrijf overgaat in handen van derde. Maar toch kom je op een leeftijd dat de geest wel wil maar het lichaam afneemt, om iedere dag en als ondernemer vaak zeven dagen per week met je bedrijf bezig te zijn. Om je heen vallen er allerlei dierbaren mensen weg en dan ga je zelf ook een relativeren. Waarom nog zo hard werken? Voor wie? En als je dan eindelijk de keuze gemaakt hebt om mijn bedrijfspand te verkopen en het lukt dan ben je nog afhankelijk of de bank de nieuwe koper van je bedrijf wil financieren. Dit is vaak geen Abc’tje.

Als je dan het bedrijfsgedeelte en het vastgoed gedeelte los trekt van elkaar bestaat er in de meeste gevallen wel een mogelijkheid om tot een transactie te komen. Daarom bevelen wij u Hooghuys Vastgoed BV meer dan aan wanneer u denkt ik wil mijn bedrijfspand verkopen.

Wilt u direct uw huis verkopen?
Ontvang binnen 24 uur een GRATIS bod!

Het verkopen van uw woning kan een spannende en belangrijke stap zijn. Bij Hooghuys Vastgoed BV begrijpen we dat en begeleiden we u graag tijdens het gehele verkoopproces. Van het maken van een afspraak tot de uiteindelijke overdracht bij de notaris, een team van vastgoedspecialisten staat voor u klaar. In de volgende stappen laten we zien hoe we te werk gaan.

1. Afspraak maken

Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Een team van vastgoedspecialisten staat voor u klaar om u te helpen bij het verkopen van uw woning.

2. Prijsvoorstel

Na ons gesprek zullen we een gedetailleerd prijsvoorstel voor u opstellen.

3. Voorstel akkoord

Indien u akkoord gaat met ons prijsvoorstel, zullen we de details van de transactie verder met u bespreken en uitwerken.

4. Overeenkomst

Nadat we alle details hebben besproken en u akkoord gaat met ons voorstel, zal de koopovereenkomst worden opgesteld voor ondertekening.

5. Notaris

Voor een zorgvuldige afhandeling van de verkoop zullen we samenwerken met een betrouwbare notaris.

6. Woning verkocht

Gefeliciteerd! Uw woning is onherroepelijk verkocht. We willen u bedanken voor het genoten vertrouwen.