Veiling voorkomen

Het zal je maar overkomen dat u op een executieveilingsite kijkt en dat uw woning voor de veiling staat aangekondigd. Het zwaard van Damocles hangt dan boven uw hoofd. Vaak komt die aankondiging ook in de plaatselijke krant en de buren kijken u dan ineens met een schuin-oog aan. “Wat zou daar toch aan de hand zijn”, denken ze dan vaak. “Zouden ze de hypotheek niet meer kunnen betalen. Zou het een echtscheiding zijn”. Het geruchtencircuit is zo in gang gezet.

Indien bovenstaande het geval is, neem dan direct vrijblijvend contact op met Hooghuys Vastgoed BV. In ruim 80% van de gevallen heeft Hooghuys Vastgoed BV de veiling reeds kunnen voorkomen en/of heeft Hooghuys Vastgoed BV een oplossing gezocht met uw hypotheek bank. Het is zeker niet vanzelfsprekend dat uw aangekondigde executieveiling door de bank ook gerechtvaardigd is.
Indien dit helaas toch het geval is, kunnen we alsnog trachten onderhands met de bank tot een oplossing te komen, zodat u uw woning kunt behouden of in het uiterste geval dat Hooghuys Vastgoed BV uw woning aankoopt en dat u deze terug kunt huren.

Dan blijft u met uw gezin in ieder geval in uw vertrouwde omgeving en in uw eigen huis wonen. De mogelijkheid dat u het later weer terug kunt kopen is dan zeker niet uitgesloten. Indien u toch besluit om uiteindelijk de woning te verlaten kan Hooghuys Vastgoed BV u mogelijk ook van dienst zijn door elders een passende woning voor u en uw gezin te verzorgen.
Kortom een variëteit aan mogelijkheden waarin Hooghuys Vastgoed BV voor u de passende oplossing kan vinden zodat er weer rust in uw persoonlijke situatie komt.
Hiermee heeft Hooghuys Vastgoed BV een jarenlange ruime ervaring die u van onze Registermakelaars mag en kan verwachten.

Het is van groot belang indien u een aanschrijving krijgt van uw hypotheekbank waarin uw hypotheekbank dreigt om uw woning te gaan veilen als u niet tijdig betaald. Direct tot actie over te gaan en ervoor zorg te dragen dat de veiling voorkomen word.

Neem dan direct geheel vrijblijvend contact op met Hooghuys Vastgoed BV, ook al is dit in een voorstadium. Laat het bovenstaande niet op zijn beloop want voor je het weet staat de deurwaarder op de stoep, wordt uw pand aangemeld op de veilingsite of in de plaatselijke krant vermeld.
Kies dus voor zekerheid om de veiling van uw woning te voorkomen. Neem dan vrijblijvend contact op met Hooghuys Vastgoed BV.

Wij verzoeken u beleeft, het op de site aangegeven invulformulier in te vullen.
Indien dit voor u te lastig is, kunt u uiteraard ook bellen met: Tel. 040 – 212 30 30.

Wat mag u van ons verwachten??? Binnen 24 uur bieden wij u een passende oplossing welke uiteraard geschiedt dit geheel vrijblijvend en kosteloos.

Wilt u direct uw huis verkopen?
Ontvang binnen 24 uur een GRATIS bod!

Het verkopen van uw woning kan een spannende en belangrijke stap zijn. Bij Hooghuys Vastgoed BV begrijpen we dat en begeleiden we u graag tijdens het gehele verkoopproces. Van het maken van een afspraak tot de uiteindelijke overdracht bij de notaris, een team van vastgoedspecialisten staat voor u klaar. In de volgende stappen laten we zien hoe we te werk gaan.

1. Afspraak maken

Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Een team van vastgoedspecialisten staat voor u klaar om u te helpen bij het verkopen van uw woning.

2. Prijsvoorstel

Na ons gesprek zullen we een gedetailleerd prijsvoorstel voor u opstellen.

3. Voorstel akkoord

Indien u akkoord gaat met ons prijsvoorstel, zullen we de details van de transactie verder met u bespreken en uitwerken.

4. Overeenkomst

Nadat we alle details hebben besproken en u akkoord gaat met ons voorstel, zal de koopovereenkomst worden opgesteld voor ondertekening.

5. Notaris

Voor een zorgvuldige afhandeling van de verkoop zullen we samenwerken met een betrouwbare notaris.

6. Woning verkocht

Gefeliciteerd! Uw woning is onherroepelijk verkocht. We willen u bedanken voor het genoten vertrouwen.