Veiling voorkomen

Het kan een beangstigende situatie zijn als u ontdekt dat uw woning wordt aangekondigd voor een executieveiling op een veilingwebsite. Dit kan een last zijn die boven uw hoofd hangt. Vaak verschijnt een dergelijke aankondiging ook in de lokale krant of op internet. Het geruchtencircuit is zo in gang gezet. Gelukkig lukt het Hooghuys Vastgoed BV in maar liefst 86% van de gevallen een executieverkoop te voorkomen. Het is namelijk niet vanzelfsprekend dat de aangekondigde executieveiling gerechtvaardigd is.

Indien het toch nodig blijkt te zijn, kunnen wij proberen om onderling met de bank tot een oplossing te komen, zodat u uw woning kunt behouden. In het uiterste geval kan Hooghuys Vastgoed BV uw woning aankopen en kunt u deze terughuren. Zo kunt u en uw gezin in uw vertrouwde omgeving blijven wonen. De mogelijkheid om later weer terug te kopen wordt dan zeker niet uitgesloten. Als u besluit om uw woning te verlaten, kan Hooghuys Vastgoed BV u mogelijk ook helpen bij het vinden van een geschikte woning voor u en uw gezin.

Kortom, er zijn verschillende mogelijkheden waarin Hooghuys Vastgoed BV de juiste oplossing voor u kan vinden, zodat rust kan terugkeren in uw persoonlijke situatie. Onze Registermakelaars hebben een ruime ervaring en kunnen u dan ook uitstekend van dienst zijn.

Daarbij is het van groot belang om direct in actie te komen als u een aankondiging van uw hypotheekbank ontvangt waarin wordt gedreigd met een veiling indien de betaling niet tijdig wordt ontvangen. Wacht niet af, maar onderneem direct actie om te voorkomen dat uw woning geveild wordt.

Aarzel niet om direct en vrijblijvend contact op te nemen met Hooghuys Vastgoed BV, zelfs als dit in een vroeg stadium is. Laat de situatie niet escaleren, want voor u het weet staat de deurwaarder voor de deur of wordt uw pand aangemeld op de veilingwebsite of in de lokale krant vermeld. Kies voor zekerheid en voorkom veiling van uw woning door vrijblijvend contact op te nemen met Hooghuys Vastgoed BV.

Wij verzoeken u vriendelijk om het aangegeven invulformulier op onze website in te vullen. Als dit voor u lastig is, of indien u liever belt, kunt u uiteraard ook telefonisch contact opnemen via 040-2123030 of stuur een Whatsapp bericht. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Wat mag u van ons verwachten? Binnen 24 uur bieden wij u een passende oplossing, en dit geheel vrijblijvend en kosteloos.

Wilt u direct uw huis verkopen?
Ontvang binnen 24 uur een GRATIS bod!

Het verkopen van uw woning kan een spannende en belangrijke stap zijn. Bij Hooghuys Vastgoed BV begrijpen we dat en daarom begeleiden we u graag tijdens het gehele verkoopproces. Een team van vastgoedspecialisten staat altijd voor u klaar, van het maken van een afspraak tot de uiteindelijke overdracht bij de notaris. In de volgende stappen laten wij zien hoe we te werk gaan.

1. Afspraak maken

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak. Een team van vastgoedspecialisten staat voor u klaar om u te helpen bij het verkopen van uw woning.

2. Prijsvoorstel

Na ons gesprek zullen wij een gedetailleerd prijsvoorstel voor u opstellen.

3. Voorstel akkoord

Indien u akkoord gaat met ons prijsvoorstel, zullen wij de details van de transactie verder met u bespreken en uitwerken.

4. Overeenkomst

Nadat wij alle details hebben besproken en u akkoord gaat met ons voorstel, zal de koopovereenkomst worden opgesteld voor ondertekening.

5. Notaris

Voor een zorgvuldige afhandeling van de verkoop zullen we samenwerken met een betrouwbare notaris.

6. Woning verkocht

Gefeliciteerd! Uw woning is onherroepelijk verkocht. Wij willen u bedanken voor het genoten vertrouwen bij Hooghuys Vastgoed BV.