Huis zelf verkopen

Uw huis zelf verkopen is een nobel streven. Echter, u weet niet met wie u te maken krijgt, met name wie de potentiële kopers zijn die bij u aan de deur komen. Sommige potentiële kopers willen misschien eerst huren en dan kopen, wat u mogelijk in een lastige situatie brengt met ongeschikte personen die uw woning kunnen misbruiken. Zelf uw huis verkopen kan dan ook een complexe en onzekere uitdaging zijn, maar het wordt aanzienlijk eenvoudiger met de expertise van Hooghuys Vastgoed BV.

Wanneer u besluit uw huis, woning, woonhuis, appartement, horecapand of bedrijfspand aan Hooghuys Vastgoed BV te verkopen, kunnen wij via uw eigen notaris een koopakte opstellen. De kosten hiervan worden volledig gedragen door Hooghuys Vastgoed BV. Op deze manier kunt u een zorgeloze en zekere verkoop realiseren. Kies daarom voor Hooghuys Vastgoed BV.

Als u gebruik wilt maken van onze diensten, vragen wij u het op de website vermelde invulformulier in te vullen. Als dit lastig voor u is, of indien u liever belt, kunt u uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen via 040-2123030 of stuur een Whatsapp bericht. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk beantwoorden. Wat kunt u van ons verwachten? Binnen 24 uur bieden wij u een passende oplossing aan, geheel vrijblijvend en kosteloos. In een handomdraai kunt u uw huis, woning, woonhuis, appartement, horecapand of bedrijfspand zelf verkopen. Gedurende onze veertigjarige geschiedenis is Hooghuys Vastgoed BV uitgegroeid tot een van de meest betrouwbare en gewaardeerde partners voor directe verkoop van uw vastgoed. Onze geregistreerde makelaars zijn opgeleid om de marktwaarde van uw vastgoed nauwkeurig te bepalen.

Natuurlijk hebben wij in de loop van de tijd, zoals de meeste bedrijven en particulieren, aanzienlijke ontwikkelingen doorgemaakt. Dit varieert van het verzenden van brieven zonder postcodes (toen deze nog niet in gebruik waren), het draaien van telefoonnummers in plaats van ze in te voeren met een kengetal voor de plaats, tot het met de hand uitschrijven van koopovereenkomsten op papier. Vervolgens werden koopaktes uitgetypt op traditionele schrijfmachines, compleet met correctielint. De introductie van de fax was een ware revolutie. Koopaktes werden over de hele wereld verzonden via fax. In de jaren zeventig leerden makelaars de waarde van vastgoed te berekenen op basis van de kubieke inhoud van het pand en het perceeloppervlak, waarbij weinig rekening werd gehouden met de marktwaarde, die wordt beïnvloed door vraag en aanbod en ontwikkelingen in steden.

Inmiddels worden steeds meer internationale bedrijven aangetrokken tot Nederland, met name in de grotere steden als Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven e.d. Dit heeft gevolgen voor de vastgoedmarkt. In 2014 bijvoorbeeld, merkte een medewerker van Hooghuys Vastgoed BV op zijn Facebookpagina op dat de vastgoedmarkt herstelde na een periode van laagconjunctuur. De prijzen begonnen te stijgen, maar de uitdaging voor kopers lag vooral bij de hypotheekverstrekkers. Veel kopers liepen enthousiast de bank binnen om een hypotheek aan te vragen, maar werden teleurgesteld door strengere inkomenseisen. Tegenwoordig moeten kopers eigen geld inbrengen voor de aankoop van een woning.

Hooghuys Vastgoed BV blijft de prijsontwikkelingen van vastgoed in Nederland en de andere landen waarin we actief zijn dan ook nauwgezet volgen. Ons geautomatiseerde computersysteem is up-to-date en stelt ons in staat om binnen 24 uur een realistisch bod uit te brengen wanneer u besluit uw huis, woning, woonhuis, appartement, horecapand of bedrijfspand zelf te verkopen. Zo kunt u vertrouwen op een directe en betrouwbare verkoop van uw vastgoed. Kies daarom voor Hooghuys Vastgoed BV. Wij komen onze afspraken altijd na en streven naar klanttevredenheid boven alles.

Wilt u direct uw huis verkopen?
Ontvang binnen 24 uur een GRATIS bod!

Het verkopen van uw woning kan een spannende en belangrijke stap zijn. Bij Hooghuys Vastgoed BV begrijpen we dat en daarom begeleiden we u graag tijdens het gehele verkoopproces. Een team van vastgoedspecialisten staat altijd voor u klaar, van het maken van een afspraak tot de uiteindelijke overdracht bij de notaris. In de volgende stappen laten wij zien hoe we te werk gaan.

1. Afspraak maken

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak. Een team van vastgoedspecialisten staat voor u klaar om u te helpen bij het verkopen van uw woning.

2. Prijsvoorstel

Na ons gesprek zullen wij een gedetailleerd prijsvoorstel voor u opstellen.

3. Voorstel akkoord

Indien u akkoord gaat met ons prijsvoorstel, zullen wij de details van de transactie verder met u bespreken en uitwerken.

4. Overeenkomst

Nadat wij alle details hebben besproken en u akkoord gaat met ons voorstel, zal de koopovereenkomst worden opgesteld voor ondertekening.

5. Notaris

Voor een zorgvuldige afhandeling van de verkoop zullen we samenwerken met een betrouwbare notaris.

6. Woning verkocht

Gefeliciteerd! Uw woning is onherroepelijk verkocht. Wij willen u bedanken voor het genoten vertrouwen bij Hooghuys Vastgoed BV.