Huis zelf verkopen

Uw huis zelf verkopen is een nobel streven. Echter u weet niet met wie u te maken krijgt. Althans wie de aspirant-kopers zijn die bij u aan de deur komen. Een verkoper vraagt nu eenmaal niet: “Kunt u de woning wel betalen?” of “Heeft u al een hypotheekaanvraag lopen” of “Heeft u uw eigen woning reeds verkocht?” Enzovoorts. Sommige aspirant-kopers willen het eerst huren en dan kopen, vervolgens belandt u vaak in de misère van verkeerde personen die uw woning gaan misbruiken. Dan zit u pas echt in een nachtmerrie. Uw huis zelf verkopen is een uitdaging, maar wordt zoveel makkelijker met Hooghuys Vastgoed BV.

Als u uw huis / woning  / woonhuis / appartement / horecapand en/of bedrijfspand zelf aan Hooghuys Vastgoed BV besluit te verkopen kunnen we via uw eigen notaris een koopakte laten vervaardigen. De kosten hiervan worden geheel door Hooghuys Vastgoed BV gedragen. U heeft dan een zorgeloze en zekere verkoop gerealiseerd. Kies daarom voor Hooghuys Vastgoed BV.

Indien u gebruik wenst te maken van de diensten van Hooghuys Vastgoed BV verzoeken wij u het op de site aangegeven invulformulier in te vullen. Indien dit lastig is voor u kunt u uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen 040 – 212 30 30. Wat u van ons mag verwachten??? Binnen 24 uur leggen wij een passende oplossing voor u klaar, welke uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos is. In een handomdraai kunt u uw huis / woning  / woonhuis / appartement / horecapand en/of bedrijfspand zelf verkopen. Historie van Hooghuys Vastgoed BV is in veertig jaar uitgegroeid tot een van de betrouwbaarste partners als u ervoor kiest direct uw huis / woning  / woonhuis / appartement / horecapand en/of bedrijfspand zelf te verkopen. Onze registermakelaars zijn opgeleid om marktcomfort uw vastgoed aan te kopen.

Hooghuys Vastgoed BV heeft natuurlijk over deze periode een behoorlijke ontwikkeling meegemaakt, zoals de meeste bedrijven en particulieren. Dat varieert van een brief verzenden zonder toen nog bekend zijnde postcode, een telefoonnummer draaien in plaats van drukken, zonder een kengetal van een plaats. De koopovereenkomst was één A4tje werd vaak met de hand uitgeschreven. Daarna werd de koopovereenkomst uitgetikt op een traditioneel schrijfmachine met (zoals u misschien wel weet) correctielint. Toen kwam er een wereld uitvinding dat was de fax. De koopaktes gingen van A naar B over de hele wereld middels de fax. En hoe leerde in de jaren 70 de makelaars de waarde van het vastgoed te berekenen. De traditionele makelaar berekende de kubieke inhoud van het pand, de vierkante meters van het perceel. Hield nauwelijks of geen rekening met de marktwaarde. De marktwaarde word namelijk bepaald niet alleen door de kubieke inhoud, niet alleen door het perceel oppervlak maar door de ontwikkeling van de markt op vraag en aanbod. Hier spelen steden in Nederland een belangrijke rol.

Steeds meer expats worden aangetrokken door grote bedrijven. Internationale bedrijven vestigen zich in geheel Nederland, uitschieters Amsterdam, Eindhoven enzovoorts. Hier dient dus rekening mee gehouden te worden. In circa 2014 schreef een medewerker van Hooghuys Vastgoed op zijn facebook althans spoorde startende kopers aan om zo snel mogelijk een woning te kopen want in 2014 krabbelde de vastgoedmarkt uit een dal. De prijzen trokken toen al iets aan, maar de onzekere factor ligt niet bij de koper maar bij de hypotheekbank. Daar kwamen toch vaak jonge kopers enthousiast binnen voor het verkrijgen van een hypotheek maar gingen met een domper naar buiten omdat de norm voor het verkrijgen van een hypotheek qua inkomen een hele andere wending heeft aangenomen. De koper dient gewoon gespaard te hebben, dus wat eigen geld te hebben voor het kopen van een eigen woning.

Eigenlijk is dit wel een gezond uitgangspunt maar het kan ook zoals nu het geval is irreëel zijn. Hooghuys Vastgoed BV blijft de prijsontwikkeling van het vastgoed in geheel Nederland nauwlettend in de gaten houden. Wij hebben daar een speciaal computerprogramma voor.

Gelukkig hoeven we niet zoals we dat in de jaren zeventig deden, kadaster slips er op na te zoeken. Ons geheel geautomatiseerd computersysteem is up to date en wij kunnen daarom zo correct mogelijk binnen 24 uur bij u een reëel bod neerleggen wanneer u besluit uw huis / woning  / woonhuis / appartement / horecapand en/of bedrijfspand zelf te verkopen. Zodat u zorgeloos kiest voor een directe betrouwbare verkoop van uw vastgoed. Hooghuys Vastgoed BV houd zich bij u dan ook meer dan aanbevolen.

Wilt u direct uw huis verkopen?
Ontvang binnen 24 uur een GRATIS bod!

Het verkopen van uw woning kan een spannende en belangrijke stap zijn. Bij Hooghuys Vastgoed BV begrijpen we dat en begeleiden we u graag tijdens het gehele verkoopproces. Van het maken van een afspraak tot de uiteindelijke overdracht bij de notaris, een team van vastgoedspecialisten staat voor u klaar. In de volgende stappen laten we zien hoe we te werk gaan.

1. Afspraak maken

Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Een team van vastgoedspecialisten staat voor u klaar om u te helpen bij het verkopen van uw woning.

2. Prijsvoorstel

Na ons gesprek zullen we een gedetailleerd prijsvoorstel voor u opstellen.

3. Voorstel akkoord

Indien u akkoord gaat met ons prijsvoorstel, zullen we de details van de transactie verder met u bespreken en uitwerken.

4. Overeenkomst

Nadat we alle details hebben besproken en u akkoord gaat met ons voorstel, zal de koopovereenkomst worden opgesteld voor ondertekening.

5. Notaris

Voor een zorgvuldige afhandeling van de verkoop zullen we samenwerken met een betrouwbare notaris.

6. Woning verkocht

Gefeliciteerd! Uw woning is onherroepelijk verkocht. We willen u bedanken voor het genoten vertrouwen.