Huis verkopen zonder makelaar

Indien uw woning reeds bij een makelaar te koop staat en de makelaar geen succes heeft bij de verkoop, dan kunt u uw huis verkopen zonder makelaar en alsnog vrijblijvend en kosteloos contact opnemen met Hooghuys Vastgoed BV. Als u een particuliere aanbieder bent en Hooghuys Vastgoed BV over gaat tot de daadwerkelijke aankoop van uw pand, dan zullen wij de kosten met uw makelaar verrekenen. Zodat u omtrent uw aan- en verkoop geen enkele kosten behoeft te betalen.

Kortom als u kiest voor 100% zekerheid en uw huis verkopen zonder makelaar neem dan geheel vrijblijvend contact op met Hooghuys Vastgoed BV. Indien u wenst uw huis te verkopen zonder makelaar en gebruik te maken van de diensten van Hooghuys Vastgoed BV verzoeken wij u het op de site aangegeven invulformulier in te vullen. Indien dit lastig is voor u kunt u uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen 040 – 212 30 30. Wat u van ons mag verwachten??? Binnen 24 uur leggen wij een passende oplossing voor u klaar, welke uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos is.

Het verschil tussen Hooghuys Vastgoed BV en een reguliere makelaar is duidelijk. Hooghuys Vastgoed BV koopt gewoon direct zelf uw woning aan zoals hierboven omschreven dus uw huis verkopen zonder makelaar behoort tot de mogelijkheden. U heeft dan ook geen makelaarskosten.

De makelaar komt bij u en neemt de woning in de verkoop.

De ene makelaar is wat actiever dan de andere makelaar, vaak zijn ze op zaterdag en/of zondag niet bereikbaar. De onzekere factor is hoe actief is uw makelaar.

En hoe solvabel is de cliënt van de makelaar. Indien de makelaar met cliënt bij u komt en mogelijk wel een, twee of drie keer met een cliënt komt bezichtigen en u uiteindelijk een overeenstemming krijgt met de prijs word er door de makelaar een koopovereenkomst vervaardigd. De koper van uw woning heeft ook nog eens een wettelijke bedenktijd van drie werkdagen. Wat inhoud als hij op donderdag de koopakte tekent dat hij gewoon op maandag nog kan zeggen zonder opgave van reden en zonder kosten dat hij het niet koopt, dus niet overgaat tot aankoop.

Waarschijnlijk hebben ze dan zaterdag op een feestje gezeten en gezegd dat ze een bepaalde woning gekocht hebben en heeft iemand gezegd dat moet je niet doen. Of een andere gekke reden.

Als je alles samen telt en mogelijk al drie keer een bezichtiging gehad heeft met de makelaar en zijn cliënt, een koopakte getekend heeft en u was al in de waan dat uw woning verkocht is, valt natuurlijk bij het intrekken zonder opgaaf van reden en zonder kosten de hamerslag. Weer opnieuw beginnen.

Dit is nog het scenario met de kortste pijn. Want in iedere koopakte komt bij een particuliere koper via de makelaar ook nog eens een ontbindende voorwaarden voor het verkrijgen van hypotheek te staan. Dit is in de meeste gevallen een termijn van twee maanden. Als dan de cliënt van de makelaar (de koper) de hypotheek niet krijgt, waar u als verkoper ook geen invloed op heeft word de koopakte alsnog ontbonden. Bij sommige makelaars, omdat er wel een koopovereenkomst tot stand gekomen is bent u dan alsnog een makelaarscourtage verschuldigd. Dus de courtage kwijt, kan om een aanzienlijk bedrag gaan vaak één a twee procent van de overeengekomen koopsom en dan zonder verkoop resultaat. Gelukkig komt het bovenstaande natuurlijk niet dagelijks voor want de makelaar heeft de plicht om de koper (zijn cliënt) te toetsen op de haalbaarheid van hypotheek, maar ik kom het in de praktijk nog al te vaak tegen. Dit kan natuurlijk voor u vergaande gevolgen hebben als u naar aanleiding van de verkoop van uw woning al een nieuwe woning gekocht heeft. Indien u niet geconfronteerd wil worden met een onzekere verkoop aan een particulier en/of allerlei ontbindingen, kies dan voor zekerheid door uw huis te verkopen zonder makelaar.

Kies dan voor Hooghuys Vastgoed BV. Wij kopen direct uw woning aan, u (als particulier) betaald geen makelaarskosten, ook niet bij uw eigen makelaar. Hooghuys Vastgoed BV heeft geen wettelijke bedenktijd omdat het een zakelijk karakter betreft. Hooghuys Vastgoed BV heeft komt nooit met een ontbindende voorwaarden voor het verkrijgen van een hypotheek. Hooghuys Vastgoed BV betaald u direct tien procent van de koopprijs aan. Hooghuys Vastgoed BV is al veertig jaar toonaangevend op de vastgoedmarkt als betrouwbare partner met goede reviews. Het is echt mogelijk uw huis te verkopen zonder makelaar.

Wilt u direct uw huis verkopen?
Ontvang binnen 24 uur een GRATIS bod!

Het verkopen van uw woning kan een spannende en belangrijke stap zijn. Bij Hooghuys Vastgoed BV begrijpen we dat en begeleiden we u graag tijdens het gehele verkoopproces. Van het maken van een afspraak tot de uiteindelijke overdracht bij de notaris, een team van vastgoedspecialisten staat voor u klaar. In de volgende stappen laten we zien hoe we te werk gaan.

1. Afspraak maken

Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Een team van vastgoedspecialisten staat voor u klaar om u te helpen bij het verkopen van uw woning.

2. Prijsvoorstel

Na ons gesprek zullen we een gedetailleerd prijsvoorstel voor u opstellen.

3. Voorstel akkoord

Indien u akkoord gaat met ons prijsvoorstel, zullen we de details van de transactie verder met u bespreken en uitwerken.

4. Overeenkomst

Nadat we alle details hebben besproken en u akkoord gaat met ons voorstel, zal de koopovereenkomst worden opgesteld voor ondertekening.

5. Notaris

Voor een zorgvuldige afhandeling van de verkoop zullen we samenwerken met een betrouwbare notaris.

6. Woning verkocht

Gefeliciteerd! Uw woning is onherroepelijk verkocht. We willen u bedanken voor het genoten vertrouwen.