Huis snel verkopen

Uw huis snel verkopen – dat is wat velen willen. Er kunnen diverse redenen zijn om uw huis vandaag nog snel te verkopen. Misschien krijgt u een nieuwe baan, bent u uw huidige baan kwijtgeraakt, begint u een nieuwe relatie, heeft u een verlies geleden, gaat u scheiden, of, wat natuurlijker veel leuker is, heeft u uw oog laten vallen op een nieuwe woning waar u al jaren van droomt.

Echter, in negen van de tien gevallen zit u dan met uw huidige woning. Twee woningen tegelijk hebben is niet realistisch, en banken zijn doorgaans terughoudend om beide woningen te financieren. Toch wilt u die kans om uw nieuwe woning te kopen niet voorbij laten gaan. Precies op dat moment biedt Hooghuys Vastgoed BV de perfecte oplossing. Wij kopen uw huidige woning direct aan en bieden 100% zekerheid, zodat u nooit met dubbele woonlasten komt te zitten.

Hooghuys Vastgoed BV is al meer dan 40 jaar een betrouwbare en gewaardeerde partner op de vastgoedmarkt en kan u zelfs helpen bij de onderhandelingen voor uw nieuwe woning. Dit wordt verzorgd door een van onze Registermakelaars en is volledig kosteloos voor u.

Wij nemen volledig gratis de moeite om tot een overeenkomst te komen voor de verkoop. Velen zijn u de afgelopen veertig jaar voorgegaan en hebben gekozen voor Hooghuys Vastgoed BV om hun woning snel te verkopen, zonder financieringsvoorbehoud en zonder de wettelijke bedenktijd van drie dagen. Hooghuys Vastgoed BV betaalt u onmiddellijk tien procent als aanbetaling, zodat u zeker weet dat wij ons aan de verplichtingen zullen houden. Als u dat wenst, kan de koopovereenkomst bij uw eigen notaris worden opgesteld, waarvan de kosten uiteraard volledig worden gedekt door Hooghuys Vastgoed BV. Met deze bindende koopovereenkomst kunt u zonder zorgen naar uw hypotheekverstrekker stappen om de financiering van uw nieuwe woning te regelen, wederom zoals eerder vermeld, zonder het risico van dubbele woonlasten.

Op de dag dat u uw nieuwe woning moet betalen, heeft Hooghuys Vastgoed BV uw huidige woning al overgenomen. Dit is de meest zekere constructie voor u. U hoeft niet te wachten op een particuliere koper die een wettelijke bedenktijd van drie werkdagen heeft, zich kan terugtrekken vanwege hypotheekontbinding, enzovoorts. Vaak is dit dan een onzekere periode over de verkoop van uw woning. Hooghuys Vastgoed BV zorgt voor zekerheid in het verkoopproces, zodat u met een gerust gevoel uw huis, woning, woonhuis, appartement, horecapand en/of bedrijfspand kunt verkopen.

Wat betreft de aanmeldingsprocedure voor uw woning:
Vul het invulformulier op onze website www.hooghuys-vastgoed.com zo volledig mogelijk in, met bijgevoegde recente foto’s. Indien gewenst kunt u ook telefonisch contact opnemen via 040-2123030 of stuur een Whatsapp bericht. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Wilt u direct uw huis verkopen?
Ontvang binnen 24 uur een GRATIS bod!

Het verkopen van uw woning kan een spannende en belangrijke stap zijn. Bij Hooghuys Vastgoed BV begrijpen we dat en daarom begeleiden we u graag tijdens het gehele verkoopproces. Een team van vastgoedspecialisten staat altijd voor u klaar, van het maken van een afspraak tot de uiteindelijke overdracht bij de notaris. In de volgende stappen laten wij zien hoe we te werk gaan.

1. Afspraak maken

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak. Een team van vastgoedspecialisten staat voor u klaar om u te helpen bij het verkopen van uw woning.

2. Prijsvoorstel

Na ons gesprek zullen wij een gedetailleerd prijsvoorstel voor u opstellen.

3. Voorstel akkoord

Indien u akkoord gaat met ons prijsvoorstel, zullen wij de details van de transactie verder met u bespreken en uitwerken.

4. Overeenkomst

Nadat wij alle details hebben besproken en u akkoord gaat met ons voorstel, zal de koopovereenkomst worden opgesteld voor ondertekening.

5. Notaris

Voor een zorgvuldige afhandeling van de verkoop zullen we samenwerken met een betrouwbare notaris.

6. Woning verkocht

Gefeliciteerd! Uw woning is onherroepelijk verkocht. Wij willen u bedanken voor het genoten vertrouwen bij Hooghuys Vastgoed BV.