Huis snel verkopen

Snel uw huis verkopen, wie wil dat niet. Er kunnen veel redenen zijn om vandaag, snel uw huis verkopen. U krijgt een nieuwe baan, u bent uw baan kwijt. U krijgt een nieuwe relatie. Er is iemand overleden. Een echtscheiding. Of en dat is natuurlijk veel leuker, u heeft een nieuwe woning op het oog. Een waar u al jarenlang uw zinnen op heeft gezet. Het ligt nu in de mogelijkheid voor u om deze woning voor een reële prijs aan te kopen.

Echter 9 van 10 keer zit je dan met je eigen woning.

Twee woningen hebben dat is natuurlijk niet realistisch. Banken willen niet beide woningen financieren. Toch wilt u de kans niet voorbij laten gaan om uw nieuwe woning te kopen. Juist dan heeft Hooghuys Vastgoed BV voor u de ideale oplossing. Wij kopen uw woning namelijk direct en garanderen u 100% zekerheid zodat u nooit voor dubbele woonlasten kunt komen te zitten.

Hooghuys Vastgoed BV is al méér dan 40 jaar een betrouwbare partner op de vastgoedmarkt en kan u zelfs ook nog helpen bij de onderhandelingen van uw nieuwe woning. Dit alles geregeld door één van onze Registermakelaars en dit is voor u geheel kosteloos.

Ja compleet gratis nemen wij voor u de moeite om tot een overeenkomstig goede verkoop te kopen. Vele gingen u de afgelopen veertig jaar voor en kozen voor Hooghuys Vastgoed BV om inderdaad kosteloos en met 100% zekerheid uw Snel uw huis / woning  / woonhuis / appartement / horecapand en/of bedrijfspand verkopen zonder voorbehoud van financiering en/of de drie dagen wettelijke bedenktijd aan te kopen. Hooghuys Vastgoed BV betaalt u direct tien procent aan zodat u de zekerheid heeft dat Hooghuys Vastgoed BV haar verplichting tot aankoop nakomt. De koopovereenkomst mag, indien gewenst bij uw eigen notaris worden opgemaakt. De kosten hiervan komen uiteraard geheel voor rekening van Hooghuys Vastgoed BV. Met deze bindende koopovereenkomst kunt u zorgeloos naar uw hypotheekverstrekker om de financiering van uw nieuwe woning rond te maken. Zodat u nooit met dubbele woonlasten komt te zitten.

Op de dag dat u uw nieuwe woning moet betalen heeft Hooghuys Vastgoed BV namelijk uw huidige woning al betaald. Dit is voor u de meest zekere constructie. Dan hoeft u niet te zitten wachten op een particuliere koper die koopt met de wettelijke drie werkdagen bedenktijd, ontbinding van hypotheek enzovoorts. Vaak bent u dan twee maanden verder en leeft u in onzekerheid of uw woning wel of niet verkocht is. Indien u dus voor zekerheid kiest bevelen wij Hooghuys Vastgoed BV meer dan aan. Omdat Hooghuys Vastgoed BV u die zekerheid bied die u van een inkoopmaatschappij als Hooghuys Vastgoed BV mag verwachten als het gaat om Snel uw huis / woning  / woonhuis / appartement / horecapand en/of bedrijfspand te verkopen.

Nog even de werkwijze, hoe u uw woning kunt aanmelden:

Vul het invulformulier op onze website www.hooghuys-vastgoed.com zo compleet mogelijk in vergezeld met recente foto’s en/of neem telefonisch contact op middels 040 – 212 30 30 voor het maken van een vrijblijvende afspraak ter plaatse.

Wilt u direct uw huis verkopen?
Ontvang binnen 24 uur een GRATIS bod!

Het verkopen van uw woning kan een spannende en belangrijke stap zijn. Bij Hooghuys Vastgoed BV begrijpen we dat en begeleiden we u graag tijdens het gehele verkoopproces. Van het maken van een afspraak tot de uiteindelijke overdracht bij de notaris, een team van vastgoedspecialisten staat voor u klaar. In de volgende stappen laten we zien hoe we te werk gaan.

1. Afspraak maken

Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Een team van vastgoedspecialisten staat voor u klaar om u te helpen bij het verkopen van uw woning.

2. Prijsvoorstel

Na ons gesprek zullen we een gedetailleerd prijsvoorstel voor u opstellen.

3. Voorstel akkoord

Indien u akkoord gaat met ons prijsvoorstel, zullen we de details van de transactie verder met u bespreken en uitwerken.

4. Overeenkomst

Nadat we alle details hebben besproken en u akkoord gaat met ons voorstel, zal de koopovereenkomst worden opgesteld voor ondertekening.

5. Notaris

Voor een zorgvuldige afhandeling van de verkoop zullen we samenwerken met een betrouwbare notaris.

6. Woning verkocht

Gefeliciteerd! Uw woning is onherroepelijk verkocht. We willen u bedanken voor het genoten vertrouwen.