Problemen aflossingsvrije hypotheek

Veel aflossingsvrije hypotheken lopen tegen het einde van de looptijd. Ben je tegen die tijd gepensioneerd en heb je onvoldoende kapitaal opgebouwd, dan kan dit voor grote problemen zorgen. Indien je dus niet in staat bent om af te lossen en je eigen bank dit afdwingt, kan dit ervoor zorgen dat je je woning kwijt gaat raken.
Hooghuys Vastgoed BV biedt u hierin een passende oplossing.
Neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers van Hooghuys Vastgoed BV telefoonnummer 040 – 212 30 30 of per mail mail@hooghuys-vastgoed.com. Een van onze medewerkers zal u een passende oplossing bieden voor uw Problemen door aflossingsvrije hypotheek.
Vele lotgenoten gingen u al vooraf. Waarbij Hooghuys Vastgoed BV een passende oplossing heeft kunnen bewerkstelligen.

De Nederlandsche Bank voorspelt dat gepensioneerden in de toekomst problemen krijgen met hun aflossingsvrije hypotheek. Omdat herfinanciering dan niet meer mogelijk blijkt te zijn, omdat het pensioen vaak te laag is om een nieuwe hypotheek te kunnen verkrijgen. In het slechtste geval moet je je huis verkopen omdat je de financiering niet rond krijgt. Maar wil je toch in je huidige woning blijven wonen en kun je zelf de aflossingsvrije hypotheek niet inlossen, bel dan vrijblijvend met Hooghuys Vastgoed BV 040 – 212 30 30 en bespreek persoonlijk uw mogelijkheden.

Is je inkomen wel hoog genoeg, dan kunnen de lasten je ook ineens boven het hoofd groeien. Ook dan kan Hooghuys Vastgoed BV te hulp schieten en uw huidige woning kopen en dat u eventueel blijft wonen tegen een geringe vergoeding. Want bij een mogelijke herfinanciering bij uw huidige bank loopt u al gauw tegen het probleem dat ze dit niet willen doen. Als ze wel bereid zijn tot een herfinanciering, zullen de maandelijkse lasten de pan uit rijzen, gezien de vaak hogere leeftijd en als voorwaarde stelt men dan een hogere maandelijkse aflossing.
Zit u dus niet te wachten op deze hogere maandelijkse aflossing, maar wilt u gaan genieten van uw eventuele overwaarde die nu nog in uw bouwstenen zit. Ook dan biedt Hooghuys Vastgoed BV u mogelijkheden.

Blijven wonen in uw vertrouwde omgeving tegen een geringe vergoeding is een optie bij Hooghuys Vastgoed BV.

Wij lossen uw problemen door aflossingsvrije hypotheek op door middel van uw huidige woning te kopen. Uw huidige hypotheek dus in te lossen, waardoor u dus probleemloos in uw huidige woning kunt blijven wonen.
Een van onze specialisten komt graag vrijblijvend bij u langs om een oplossing op maat met u te bespreken.

Ruim voldoende tijd? Is er reden voor paniek?
Zeker niet, indien u tijdig contact opneemt met een van de medewerkers van Hooghuys Vastgoed BV, komt hij of zij graag vrijblijvend bij u ter plaatse om samen met u uw Problemen door aflossingsvrije hypotheek op te lossen. Er is in 99% van alle gevallen een passende oplossing op maat.

Wilt u direct uw huis verkopen?
Ontvang binnen 24 uur een GRATIS bod!

Het verkopen van uw woning kan een spannende en belangrijke stap zijn. Bij Hooghuys Vastgoed BV begrijpen we dat en begeleiden we u graag tijdens het gehele verkoopproces. Van het maken van een afspraak tot de uiteindelijke overdracht bij de notaris, een team van vastgoedspecialisten staat voor u klaar. In de volgende stappen laten we zien hoe we te werk gaan.

1. Afspraak maken

Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Een team van vastgoedspecialisten staat voor u klaar om u te helpen bij het verkopen van uw woning.

2. Prijsvoorstel

Na ons gesprek zullen we een gedetailleerd prijsvoorstel voor u opstellen.

3. Voorstel akkoord

Indien u akkoord gaat met ons prijsvoorstel, zullen we de details van de transactie verder met u bespreken en uitwerken.

4. Overeenkomst

Nadat we alle details hebben besproken en u akkoord gaat met ons voorstel, zal de koopovereenkomst worden opgesteld voor ondertekening.

5. Notaris

Voor een zorgvuldige afhandeling van de verkoop zullen we samenwerken met een betrouwbare notaris.

6. Woning verkocht

Gefeliciteerd! Uw woning is onherroepelijk verkocht. We willen u bedanken voor het genoten vertrouwen.