Problemen aflossingsvrije hypotheek

Veel aflossingsvrije hypotheken naderen het einde van hun looptijd. Als u tegen die tijd met pensioen bent en onvoldoende kapitaal hebt opgebouwd, kan dit tot serieuze problemen leiden. Indien u niet in staat bent om af te lossen en uw eigen bank dit afdwingt, kan dit ertoe leiden dat u uw woning verliest.

Hooghuys Vastgoed BV biedt u een passende oplossing voor deze situatie. Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen met één van onze medewerkers. Wij zijn bereikbaar per mail: mail@hooghuys-vastgoed.com, per telefoon: 040-2123030 of stuur een Whatsapp bericht. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk beantwoorden. Een van onze medewerkers zal u graag helpen om een oplossing te vinden voor uw probleem met uw aflossingsvrije hypotheek.

Veel anderen in vergelijkbare situaties zijn u al voorgegaan, en Hooghuys Vastgoed BV heeft hen geholpen met passende oplossingen.

De Nederlandsche Bank voorspelt dat gepensioneerden in de toekomst problemen kunnen ondervinden met aflossingsvrije hypotheek. Herfinanciering is vaak niet meer mogelijk vanwege te lage pensioenuitkeringen om een nieuwe hypotheek te verkrijgen. In het ergste geval kan het leiden tot de verkoop van uw huis, omdat u de financiering niet meer rond krijgt. Als u echter in uw huidige woning wilt blijven wonen en niet in staat bent om uw aflossingsvrije hypotheek af te lossen, aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Zelfs als uw inkomen voldoende is, kunnen de lasten ineens onbetaalbaar worden. Ook in dit geval kan Hooghuys Vastgoed BV helpen door uw huidige woning aan te kopen, waardoor u er tegen een redelijke vergoeding kunt blijven wonen. Dit kan een aantrekkelijke optie zijn, vooral als herfinancieren bij uw huidige bank niet mogelijk is, of als herfinancieren gepaard gaat met aanzienlijk hogere maandelijks aflossingen vanwege uw leeftijd.

Hooghuys Vastgoed BV biedt u opties om in uw vertrouwde omgeving te blijven wonen tegen betaalbare voorwaarden.

Wij lossen uw problemen met uw aflossingsvrije hypotheek op door uw huidige woning over te nemen en uw huidige hypotheek af te lossen. Is er voldoende tijd? Is er reden tot bezorgdheid?

Zeker niet, mits u tijdig contact opneemt met ons. Een van onze specialisten komt graag bij u langs om een oplossing op maat met u te bespreken.

Wilt u direct uw huis verkopen?
Ontvang binnen 24 uur een GRATIS bod!

Het verkopen van uw woning kan een spannende en belangrijke stap zijn. Bij Hooghuys Vastgoed BV begrijpen we dat en daarom begeleiden we u graag tijdens het gehele verkoopproces. Een team van vastgoedspecialisten staat altijd voor u klaar, van het maken van een afspraak tot de uiteindelijke overdracht bij de notaris. In de volgende stappen laten wij zien hoe we te werk gaan.

1. Afspraak maken

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak. Een team van vastgoedspecialisten staat voor u klaar om u te helpen bij het verkopen van uw woning.

2. Prijsvoorstel

Na ons gesprek zullen wij een gedetailleerd prijsvoorstel voor u opstellen.

3. Voorstel akkoord

Indien u akkoord gaat met ons prijsvoorstel, zullen wij de details van de transactie verder met u bespreken en uitwerken.

4. Overeenkomst

Nadat wij alle details hebben besproken en u akkoord gaat met ons voorstel, zal de koopovereenkomst worden opgesteld voor ondertekening.

5. Notaris

Voor een zorgvuldige afhandeling van de verkoop zullen we samenwerken met een betrouwbare notaris.

6. Woning verkocht

Gefeliciteerd! Uw woning is onherroepelijk verkocht. Wij willen u bedanken voor het genoten vertrouwen bij Hooghuys Vastgoed BV.