Wat kan Hooghuys Vastgoed U bieden?

Denkt u: ik wil vandaag mijn woning verkopen? Of loopt u tegen een uitzonderlijke situatie aan? Bekijk hier welke diensten wij u kunnen bieden. Staat uw situatie er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en dan kunnen wij samen bekijken wat we voor u kunnen doen.

Huis verkopen uit erfenis

In situaties waarbij er meerdere erfgenamen zijn betrokken bij de verkoop van een woning, is het raadzaam om na te denken over hoe u de afwikkeling van de verkoop soepel en efficiënt kunt laten verlopen. Bij het overlijden van een eigenaar kan het verstandig zijn om één van de erfgenamen een volmacht te verlenen om de verkoop van het huis te regelen. Een andere optie is het benoemen van een executeur testamentair. Deze juridische stappen kunnen aanzienlijke problemen en complicaties voorkomen. Hooghuys Vastgoed BV helpt u hierbij, gedurende alle stappen.

Meer informatie

Executieverkoop voorkomen

Zelfs in gevallen waarin uw woning dreigt te worden geveild op een executieveiling, of als er al een officiële aankondiging is gedaan voor een aankomende executieveiling, heeft Hooghuys Vastgoed BV een bewezen succespercentage van 86% in het voorkomen van deze veilingen. We bereiken dit door het vastgoed aan te kopen van de bank die oorspronkelijk van plan was om het op de veiling aan te bieden.

Meer informatie

Verkopen zonder makelaar

Indien uw woning momenteel bij een makelaar te koop staat en u merkt dat het niet het gewenste resultaat oplevert, bieden wij u de mogelijkheid om uw huis te verkopen zonder de tussenkomst van een makelaar. Als u een particuliere verkoper bent en besluit om met Hooghuys Vastgoed BV tot een daadwerkelijke aankoop van uw woning over te gaan, dan zullen wij de kosten tot verband met uw makelaar voor onze rekening nemen. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over extra kosten met betrekking tot aan- en verkoop.

Meer informatie

Huis zelf verkopen

Het zelf verkopen van uw huis kan een bewonderenswaardig streven zijn. Echter, het brengt ook onzekerheden met zich mee met betrekking tot de identiteit en intenties van potentiële kopers die uw woning bezichtigen. Als verkoper is het begrijpelijk dat u niet alle financiële en persoonlijke details van aspirant-kopers kunt of wilt achterhalen. Sommige potentiële kopers hebben specifieke voorwaarden, zoals het huren van de woning voordat ze tot aankoop overgaan. Dit kan leiden tot ongewenste situaties waarin uw woning wordt blootgesteld aan risico’s, waaronder misbruik van huurders met verkeerde bedoelingen. Uw huis zelf verkopen is een uitdaging, maar wordt zoveel makkelijker met Hooghuys Vastgoed BV.

Meer informatie

Overwaarde vrijmaken

Wanneer de marktwaarde van uw woning hoger is dan het bedrag van uw hypotheek, ontstaat er overwaarde. Deze overwaarde kan worden benut zonder dat u hoeft te verhuizen. Het vrijgekomen kapitaal biedt diverse mogelijkheden, zoals het aanvullen van uw inkomsten, het bekostigen van grote uitgaven, het bieden van financiële ondersteuning aan uw kinderen, of het investeren in duurzaamheidsmaatregelen en aanpassingen in- en rondom uw huis.

Meer informatie

Duurzaamheid

Speelt u met de gedachten om uw woonhuis of bedrijfspand te verduurzamen? Dan kan ik u zeggen dat dit een goed idee is. Te meer, omdat de overheid hierop inspeelt om je nog net niet te verplichten. Echter in de toekomst en die is vaak dichterbij dan je denkt, zal het transformeren van de traditionele verwarmingselementen zoals de huidige cv-ketel vervangen worden. We zullen zelfs helemaal van het gas af moeten. Niet alleen dat de overheid dit u mogelijk op gaat leggen, maar de banken doen daar ook nog een schepje bovenop, indien u een hypotheekaanvraag indient bij de aankoop van een woonhuis.

Meer informatie

Huis snel verkopen

Het versneld verkopen van uw huis is vaak een belangrijk doel en kan om verschillende redenen wenselijk zijn. U staat wellicht voor een nieuwe carrièrestap, heeft uw huidige baan verloren, bent begonnen aan een nieuwe relatie, heeft te maken met een overlijden in de familie, een echtscheiding, of bent simpelweg enthousiast over een nieuwe woning die uw aandacht heeft getrokken. Wat uw beweegredenen ook zijn, wij begrijpen de urgentie en de veelzijdige situaties waarin u zich kunt bevinden. Onze diensten zijn ontworpen om u hierbij te helpen, ongeacht de omstandigheden.

Meer informatie

Veiling voorkomen

Het is een onwenselijke situatie als u merkt of erachter komt dat uw woning is aangekondigd voor een executieveiling op een openbare veilingwebsite. Dit kan een last zijn die boven uw hoofd hangt. Vaak verschijnt een dergelijke aankondiging ook in de lokale krant of op internet. Het geruchtencircuit is zo in gang gezet. Gelukkig lukt het Hooghuys Vastgoed BV in maar liefst 86% van de gevallen een executieverkoop te voorkomen. Twijfel dan ook zeker niet om contact op te nemen met ons. Wij zullen u direct van dienst zijn.

Meer informatie

Mijn bedrijfspand verkopen

Als ervaren ondernemer bent u wellicht tot de fase in uw carrière gekomen waarin u overweegt om uw bedrijfspand te verkopen. Dit besluit kan voortkomen uit een wens om te genieten van uw welverdiende rust na vele jaren van toewijding aan uw onderneming. Uw bedrijf is mogelijk persoonsgebonden, en het kan een uitdaging zijn om een geschikte opvolger te vinden. Wij begrijpen de complexiteit van de situatie waarin u zich bevindt en staan dan ook klaar om u te helpen bij het vinden van de bijpassende oplossing.

Meer informatie

Problemen aflossingsvrije hypotheek

Veel aflossingsvrije hypotheken bereiken het einde van hun looptijd. Als u op dat moment met pensioen bent en onvoldoende kapitaal heeft opgebouwd, kan dit aanzienlijke uitdagingen of problemen met zich meebrengen. Als u niet in staat bent om de aflossing te voldoen en uw geldverstrekker dwingt dit af, bestaat het risico dat u uw woning verliest. Hooghuys Vastgoed BV biedt u hierin een passende oplossing.

Meer informatie

Huis verkopen en terughuren

Verkopen en terughuren is een optie waarbij u uw woning verkoopt en er vervolgens als huurder blijft wonen. Deze aanpak biedt de mogelijkheid om in uw huidige woning te blijven terwijl u tegelijkertijd kunt profiteren van de overwaarde die is opgebouwd. De keuze om uw woning terug te huren kan zowel tijdelijk als permanent zijn, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren.

Meer informatie

Wilt u direct uw huis verkopen?
Ontvang binnen 24 uur een GRATIS bod!

Het verkopen van uw woning kan een spannende en belangrijke stap zijn. Bij Hooghuys Vastgoed BV begrijpen we dat en daarom begeleiden we u graag tijdens het gehele verkoopproces. Een team van vastgoedspecialisten staat altijd voor u klaar, van het maken van een afspraak tot de uiteindelijke overdracht bij de notaris. In de volgende stappen laten wij zien hoe we te werk gaan.

1. Afspraak maken

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak. Een team van vastgoedspecialisten staat voor u klaar om u te helpen bij het verkopen van uw woning.

2. Prijsvoorstel

Na ons gesprek zullen wij een gedetailleerd prijsvoorstel voor u opstellen.

3. Voorstel akkoord

Indien u akkoord gaat met ons prijsvoorstel, zullen wij de details van de transactie verder met u bespreken en uitwerken.

4. Overeenkomst

Nadat wij alle details hebben besproken en u akkoord gaat met ons voorstel, zal de koopovereenkomst worden opgesteld voor ondertekening.

5. Notaris

Voor een zorgvuldige afhandeling van de verkoop zullen we samenwerken met een betrouwbare notaris.

6. Woning verkocht

Gefeliciteerd! Uw woning is onherroepelijk verkocht. Wij willen u bedanken voor het genoten vertrouwen bij Hooghuys Vastgoed BV.